Vsak od nas se rodi kot tržnik - saj sebe »tržimo« že od prvega joka naprej. Dovolite nam in naredili bomo še boljšega tržnika iz vas in vam omogočili, da boste z novo službo v enem letu podvojili svoje prihodke z novimi prodajnimi znanji.

Kar pet prodajnih strokovnjakov bo izbrane kandidate vzelo v temeljito pripravo in pripravilo za nadaljnjo kariero tudi v mednarodni prodaji. Ocenili bomo vaš Sales Power potencial in vas skozi redna srečanja pripravili na osebni in digitalni networking, spretno telefonsko komunikacijo, B2B prodajo, odgovore na ugovore, motivacijo za prodajo oglasov, kako izkoristiti CRM, kako voditi tržnike in tudi kakšni so svetovni trendi. Dobiš tudi diplomo IYP SALES MANAGER ACADEMY, ki ti odpre vrata.

V 2019 bomo zaposlili vsaj 3 najboljše – na pozicijah od managerja, specialista ali asistenta v prodaji.

Sales manager

Se počutiš SALES MANAGER-ja, si 100% samostojen, imaš poln imenik oglaševalcev in takoj z lahkoto prevzameš koordinacijo 2-3 tržnikov, kar pomeni tudi koordinacijo 50+ lastnih oglaševalcev. Si tudi mojster oglasnih ponudb, ki prodajajo kot nore. Plača od €2.000 bruto naprej, seveda plus neomejeno nagrajevanje in bonusi.

SALES SPECIALIST

Kot SALES SPECIALIST nekaj znaš, osnove prodaje so ti jasne, lahko suvereno prevzameš oglaševalce v specifični panogi, ampak si še hkrati pripravljen(a) še napredovati in to hitro ... in si predvsem odprt(a) na nove pristope in miselnost. Omogočimo ti napredovanje v vseh pogledih. Plača od €1.500 bruto + mesečno nagrajevanje.

SALES ASSISTENT

Si totalni začetnik(ca) –SALES ASSISTENT - ampak te ni strah klicanja, si zagnan(a) za hitro učenje na terenu, z dobrim logičnim razmišljanjem in prodajno-kreativno žilico. Zmoreš delati učinkovito in hitro. Naučimo te vsega. Plača od €1.250 bruto + mesečno nagrajevanje do 15% in napredovanje možno že po enem letu.

 

In kje čakajo z odprtimi rokami na takšne nove prodajne kadre?

V edini stalno rastoči panogi v Sloveniji že 27 let – v turizmu! Pridružili se boste vodini evropski založbi turističnih vodnikov  - InYourPocket. V 26 letih so pokrili že 32 držav in pokrivajo že 200 mest, ki si jih lahko ogledate na https://www.inyourpocket.com/ 

InYourPocket omogoča trženje celovite založniške multimedijske platforme – tako tiskanih vodnikov, spletnih strani, APP, družbenih medijev ali dogodkov. V Ljubljani InYourPocket založba delujejo uspešno že 10 leto in imajo že 14 mednarodnih ljudi v ekipi, za pokrivanje celotne regije. Delo poteka v centru Ljubljane s krasnim razgledom na grad.

V kolikor beseda prodaja ni kletvica za vas in se raje družite z ljudmi kot z ekrani izkoristite to enkratno priložnost in se javite Ireni na IYP Sales Manager Academy z mailom na  irena.jamnikar@inyourpocket.com.

Ko vam rečejo NE – se prava prodaja šele začne!

PS. Ponudba velja tudi, če vas ne kličejo Sale